WIE ZIJN WIJ

Stijlvol en comfortabel dat vinden wij en onze klanten belangrijk. Deze woorden beschrijven onze klanten die onze kleding dragen. Werkgevers die willen dat zij en hun medewerkers er goed uitzien, een duidelijke professionaliteit uitstralen en toch stijlvol en herkenbaar gekleed zijn. Fashion for Profession geeft hen precies die comfortabele kleding, fijne collecties, goede service, gedegen productie in Amsterdam, de mogelijkheid om de kleding te passen en op maat te maken. De mogelijkheid om pas-series aan te vragen om in alle rust met de medewerkers te passen en te beslissen welke modellen het beste bij het team aansluiten, behoren bij de service van Fashion for Profession. Ook bieden we uiteraard de mogelijkheid van het borduren van uw bedrijfslogo op alle kleding.

TINE NAT, EIGENAAR

Van EMBRON naar Fashion for Profession

Het is nu bijna drie jaar geleden dat ik Embron van Elly en Ron heb overgenomen, met veel klanten heb ik ondertussen al kennis gemaakt. De kledinglijn voor kappers en apothekers is inmiddels uitgebreid naar vele andere branches, waaronder horeca, fysiotherapie, de bouw, de agrarische sector en diverse andere bedrijven. 

Onze nieuwe naam, Fashion for Profession, sluit beter aan op de uitbreiding van onze klantenkring.

Neem contact op

NEDERLANDSE PRODUCTIE, OP MAAT GEMAAKT

Onze kappers- en apothekerscollectie wordt volledig in het atelier in Amsterdam geproduceerd, hierdoor zijn we zeer flexibel in het aanpassen van maten of veranderen van kleine details.

De apothekers collectie wordt op maat gemaakt nadat de collectie is doorgepast en de order is geplaatst. De collectie voor apothekers is in vele kleuren leverbaar. De kapperskleding leveren we alleen in het zwart. Deze lichte traveler stof is vlekvrij, strijkvrij, bleachproof en krimpvrij, ook vallen de haren gemakkelijk van de kleding. Doordat de stof vlekvrij is, zijn deze modellen ook zeer geschikt voor de horeca. 

Neem contact op

UITSTEKENDE SERVICE

Onze modellen eerst passen? Geen probleem met onze pas-serie of service aan huis.

Om de juiste maten te bestellen en iedere werknemer zijn/haar favoriete model te laten kiezen kunt u een pas-serie aanvragen in een paar verschillende modellen. Laat ons weten van welke modellen en welke maten u de artikelen wilt passen, dan sturen wij u de pas-serie zo snel mogelijk toe. U heeft dan 2 weken de tijd om de artikelen te passen.

Indien het gaat om de aankleding van het gehele team in apothekerskleding, neem dan contact op. We maken dan graag een afspraak om langs te komen om de collectie door te passen.

Neem contact op

UITSTEKENDE SERVICE, GROOT MAATASSORTIMENT, SNELLE LEVERING

Fashion for Profession vindt dat bedrijfskleding voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom bieden wij een ruime matenrange, allemaal voor dezelfde prijs ongeacht de maat.

Ons assortiment apothekers kleding reikt van maat 34 t/m maat 62 en bijna alle kappersmodellen zijn verkrijgbaar van maat XXS t/m 6XL.

De kapperskleding hebben we op voorraad, maar indien er iets is uitverkocht kunnen we dit vanwege de Nederlandse productie, meestal binnen een week naleveren. De apothekers kleding wordt geproduceerd en geborduurd na het plaatsen van de order. De levertijd hiervan is gemiddeld 3 weken na het plaatsen van de order.

Bekijk de collectie

CONNECT

Vindt ons ook op Vakbeurzen!

Fashion for Profession voorheen Embron, is onder andere gespecialiseerd in kapperskleding, daarom kunt u ons vinden op de Hairexperience op 11 en 12 juni 2023 in Gorkum. Kom gerust langs om de collectie te passen en indien gewenst meteen te kopen.

Verdere beurzen staan nog niet op ons programma omdat we het net zo belangrijk vinden om gedurende het hele jaar uitstekende service en aandacht aan onze klanten te bieden.

Neem contact op